数学 语文 英语 历史 地理 政治 物理 化学 生物 其他 专题
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
一年级 二年级 三年级 四年级 五年级 六年级 七年级 八年级 九年级 高一 高二 高三
首页 > 高中答案网 > 高中习题库答案
问题

2018年12月全国英语四级答案最新整理

时间:2018-12-16 09:09:18
最佳答案

温馨提示:英语四六级一共三套卷子,各位小可爱注意区分哦如果发现答案如自己考卷不同,应该是答案与考卷是不同套的卷子。FMK答案圈

写作部分FMK答案圈

写作一:FMK答案圈

the challenge of starting a career after graduationFMK答案圈

写作二:FMK答案圈

the challenges of studying abroadFMK答案圈

写作三:FMK答案圈

the challenges of living in a big cityFMK答案圈

听力部分FMK答案圈

Conversation1FMK答案圈

A.It is a Spanish soupFMK答案圈

C.To make it thicker.FMK答案圈

B.It is mainly made of vegetables.FMK答案圈

D.It comes from a special kind of pig.FMK答案圈

Conversation2FMK答案圈

C.They do not make decent gifts.FMK答案圈

D.$30-$40FMK答案圈

A.They go well with different kinds of food.FMK答案圈

C.It is ltaly's most famous type of red wine.FMK答案圈

Passage1FMK答案圈

B.Decoding secret message.FMK答案圈

D.They heiped the U.S.army in World War TwFMK答案圈

A.A military code that was never broken.FMK答案圈

Passage2FMK答案圈

C.A lot of knowledge-intensive jobs will be replaced.FMK答案圈

D.In the personal care sector.FMK答案圈

B.They charge high prices.FMK答案圈

D.The tremendous changes new technology will bring to people's lives.FMK答案圈

Lecture 1FMK答案圈

C.it linked a stone pit to some water-WavsFMK答案圈

B.saws used for cutting stoneFMK答案圈

A.to provide services for the stone pit.LectureFMK答案圈

B.Dr.Gong slipped in needles where he felt no painFMK答案圈

D.previous medical treatments failed to relieve his painFMK答案圈

C.more and more patients ask for the treatmentFMK答案圈

Lecture3FMK答案圈

B.they quarreled a lot and never resolved their argumentFMK答案圈

C .Neither of them has any sisters and brothersFMK答案圈

A.They tend to be self-assured and responsibleFMK答案圈

D.they tend to be well adjustedFMK答案圈

选词填空部分FMK答案圈

第一篇FMK答案圈

26F damageFMK答案圈

27B associatedFMK答案圈

28M sourcesFMK答案圈

29DconstantFMK答案圈

30G describedFMK答案圈

31E controlFMK答案圈

32H equalsFMK答案圈

33K regularlyFMK答案圈

34L exclusivelyFMK答案圈

35O vehiclesFMK答案圈

第二篇FMK答案圈

26.I remedicsFMK答案圈

27.D incorvenienceFMK答案圈

28.H recommendedFMK答案圈

29.C hesitantFMK答案圈

30.O worseFMK答案圈

31.B experiencesFMK答案圈

32.J scaredFMK答案圈

33.M.pressuredFMK答案圈

34.L sinkFMK答案圈

35.E lessenFMK答案圈

第三篇FMK答案圈

26.L warningFMK答案圈

27.B convenienceFMK答案圈

28.F particularlyFMK答案圈

29.L surveyedFMK答案圈

30.C effectivelyFMK答案圈

31.E intimateFMK答案圈

32.J unfriendlyFMK答案圈

33.K specificFMK答案圈

34.G primaryFMK答案圈

35.A avoidFMK答案圈

匹配题部分FMK答案圈

匹配题1 Food-as-MedicineMovement is witnessing progressFMK答案圈

36-40DBGFI  41-45FCJEGFMK答案圈

36.Morethan half of the food Americans eat is factory-producedFMK答案圈

37.Thereis a special program that assigns doctors to give advice to shoppers in foodstores.FMK答案圈

38.Thereis growing evidence from research tha food helps patients recover from various illnessesFMK答案圈

39.Ahealthy breakfast can be prepared quickly and easilyFMK答案圈

40.Traininga patient to prepare healthy food can change their lifeFMK答案圈

41.Onefood-as-medicine program not only prescribes food for treatment but teachespatientsFMK答案圈

howto cookFMK答案圈

42.Scottis not keen on cooking food herself thinking it would simply be a waste of timeFMK答案圈

43.Diabetespatierts are advised to eat more plant-based foodFMK答案圈

44.Usingfood as medicine is no rovel idea but the movement is making headway these daysFMK答案圈

45.Americanshigh rates of various illnesses result from the way they eatFMK答案圈

匹配题2 Isit really OK to eat food that's fallen on the floorFMK答案圈

36-40FCLEA 41-45 NMDKHFMK答案圈

36.Aresearch project found bacteria made their way to the food on the floor in fivesecondsFMK答案圈

37.Whetherfood is contaminated depends much on the number of bacteria that get onto it.FMK答案圈

38.Foodcontamination may result from various factors other than food dropping on thefloorFMK答案圈

39.Malesare less likely than females to eat food that may have been contaminatedFMK答案圈

40.Theauthor's research centers around how food gets contaminatedFMK答案圈

41.Keepingeverything clean is the best way to stay healthyFMK答案圈

42.Chancesare you will not fall sick because of eating food picked up from the floorFMK答案圈

43.Fora long time people have had the experience of deciding whether or not to eatfood picked up from the floorFMK答案圈

44.Somestrains of bacteria are so harmful that a tiny few can have deadly consequencesFMK答案圈

45.Researchersfound how many bacteria got into the food did not have much to do with how longthe food stayed on a contaminated floor.FMK答案圈

匹配题3 Howa poor abandoned parislan boy became a top chefFMK答案圈

36-40GMFCE DAHKBFMK答案圈

36.Caremewas among the first cheis who stressed both the appearance and flavor ofdishes.FMK答案圈

37Careme wanted to show to later senerations that French chefs of his time weremost world.FMK答案圈

38Careme benefited greatly from serving a French diplomat and his connections.FMK答案圈

39.Caremelearned his trade from a famous dessert chef in Paris.FMK答案圈

40.Careme'screative works were exhibited in the shop windows by his master.FMK答案圈

41.Careme'sknowledge of art and architecture helped him create extraordinary desserts outofFMK答案圈

ordinaryingredient.FMK答案圈

42.Manypeople in Paris were eager to have a look at the latest sweet food made by CareFMK答案圈

43.Caremebecame extremely wealthy by cooking for rich and socially ambitious families.FMK答案圈

44.Careme'swriting dealt with fundamental cooking principles in a systematic wayFMK答案圈

45.Careme'scontribution to French cooking was revolutionaryFMK答案圈

仔细阅读部分FMK答案圈

仔细阅读1FMK答案圈

第一篇:美国加州发明了新的钻井技术来获得地下水FMK答案圈

46.How could california's drought crisis besolved according to some researchers?FMK答案圈

答案:B-By drawing water from the depths of the earthFMK答案圈

47.What can be infered about extractingwater from deep aquifers?FMK答案圈

答案:B-It was not considered worth the expenseFMK答案圈

48.What is mentioned as a consequence ofextracting water from deep underground?FMK答案圈

答案:A-The sinking of land surfaceFMK答案圈

49.What does the author say about deepwells?FMK答案圈

答案:D-They provide a steady supply of freshwaterFMK答案圈

50.What may happen when deep aquifers areused as water sources?FMK答案圈

答案:C-The cost may go up due to desalination.FMK答案圈

第二篇:Al智能是否可以在运转时符合人类的道德规范?FMK答案圈

51.What does the author want to show withthe example of AlphaGo's victory?FMK答案圈

答案:D-Computers can become highly inteligenceFMK答案圈

52.What does the author mean by AI machinesacting ethically?FMK答案圈

答案:C-They make sensible decisions when facing moral dilemmas.FMK答案圈

53.What is said to be the bigger challengesfacing humans in the Al age?FMK答案圈

答案:B-How to ensure that super-intelligent AI machines act ethically.FMK答案圈

54.What do we learn about Mlicrosoft's'chatbot' Taylor?FMK答案圈

答案:A-She could not distinguish good from bad.FMK答案圈

55.What does Eric Schmidt think ofartificial intelligence?FMK答案圈

答案:D-It will be here to stay whatever the outcome.FMK答案圈

仔细阅读2FMK答案圈

第一篇:猫如何快速找到猎物?FMK答案圈

46.What do we learn trom a newly publishedstudy about cats?FMK答案圈

答案:C-They have a natural ablity to locate animals they hunt.FMK答案圈

47.What may account for the cats'responseto the noise from the containers?FMK答案圈

答案:D-Their mastery of cause and effectFMK答案圈

48.What is characteristic of the way catshunt,according to the Japanese researchers?FMK答案圈

答案:B-They rely mainly on their hearing.FMK答案圈

49.In what way do babies behave like cats?FMK答案圈

答案:A-They focus on what appears odd.FMK答案圈

50.What can we conclude about cats from thepassage?FMK答案圈

答案:B-They interact with the physical world much like humans.FMK答案圈

第二篇:无人驾驶汽车需来的影响FMK答案圈

51.What would be the impact of theextensive use of driverless cars?FMK答案圈

答案:A-People would be driving in a more civilized way.FMK答案圈

52.How would the elderly and the disabledbenefit from driverless cars?FMK答案圈

答案:A--They could enjoy greater mobility.FMK答案圈

53.What would be the negative impact ofdriverless cars?FMK答案圈

答案:D-Numerous professional drivers would have to find new ways ofearning a living.FMK答案圈

54.What is the result of the introductionof new technoloqies in energy industries?FMK答案圈

答案:B-Retaining of employees.FMK答案圈

55.What does the author suggest businessesand the govemment do?FMK答案圈

答案:C-Enable everyone to benefit from new technologies.FMK答案圈

仔细阅读3FMK答案圈

第一篇:家庭损像头带来的道德问题FMK答案圈

46.For what reason may your friends feelreluctant to visit your home?FMK答案圈

答案:A--The security camera installed may intrude into their privacyFMK答案圈

47.What does Lizzie Post say is newterritory?FMK答案圈

答案:D-Etiquette around home security cameras.FMK答案圈

48.What is Lizzie Post mainly discussingwith regard to the use of home security cameras?FMK答案圈

答案:C-lLikes and dislikes of individuals.FMK答案圈

49.What is a host's responsibilityregarding security cameras,according to Lizzie Post?FMK答案圈

答案:A-Making their guests feel at ease.FMK答案圈

50.In what way can the home security camerabenefit visitors to your home?FMK答案圈

答案:B-It can prove their innocence.FMK答案圈

第二篇:PepsiCo公司进行新的产品计划FMK答案圈

51.Why is PepsiCo making a policy change?FMK答案圈

答案:C-to satisfy the growing needs for healthy foods.FMK答案圈

52.What does PepsiCo think it will have todo in the future?FMK答案圈

答案:D--Keep on improving its products.FMK答案圈

53.Why does PepsiCo plan to alter itsproducts.according to Indra Nooyi?FMK答案圈

答案:A-To ensure the company's future developmentFMK答案圈

54.What does Indra Nooyi say about theobesity epidemic?FMK答案圈

答案:C-it is attributable to people's changed lifestyles.FMK答案圈

55.What has PepsiCo beon doing to achioveits objective?FMK答案圈

答案:B-Increasing its research funding.FMK答案圈

翻译部分FMK答案圈

翻译一FMK答案圈

由于通信网络的快速发展,中国智能手机用户数量近年来以惊人度增长。这极大地改变了许多人的阅读方式。他们现在经常智能手机上看新闻和文章,而不买传统报刊。大量移动应用程序的开发使人们能用手机读小说和其他形式的文学作品。因此,纸质书籍的销售受到了影响。但调查显示,尽管能手机阅读市场稳步增长,超半数成年人仍喜欢读纸质书。FMK答案圈

翻译二FMK答案圈

过去几年里,移动支待市场在中国近勃发展。随着移动互联网得出现,予机购物逐渐成为一种趋梦。l8到30岁的年轻人构成了移动支付市场的最大群体。由千现在用手杯付款极容易,许多消费者在购物时宁感用手机付款,而不届用现会或信用卡。为了鼓励人们多消费、许多商店给使用移动支付的顾客打折。专家预测,中国移动支付市场未来仍有很大发展潜力。FMK答案圈

翻译三FMK答案圈

越来越多的中国人现在的确离不开手机了。他们中的许多人,包括老年人,都使用手机应用程序保持联系并拓宽朋友图。他们也用手衣购物,查我信息,因为手机使于携带。此外,使用手就应用程序通信光传统电话便宜。然而,这种新趋势导致人销在社交时速度依赖手机,事实上,一些年轻人已经变得十分上瘦,以至于忽感了与家人和朋友面对面的交流。FMK答案圈

发表评论
已有0人评论

(网友评论仅供其表达个人看法,并不表明本站立场。)

网友评论
友情链接Friendship link
网站简介 联系我们 网站申明 网站地图

备案号:鄂ICP备17009702号-1 联系方式:1872935735@qq.com

答案圈提供的所有内容均是网络转载或网友提供,本站仅提供内容展示服务,不承认任何法律责任。